2010. július 1., csütörtök

The Uncanny Adventures of Birthday Boy

Legjobb (többnapos! :D) szülinap ever! ♥

Kedd este átjött Vivi, iszogattunk finomaaat~ (mindenféle vodkás keverentyűket), még Szabi is beugrott picikét, hogy átadja az egyetlen példányszámban legyártott, nyomtatott borítójú és lemezű új The 21st Cherry Boys albumot, amit aztán meg is hallgattunk Vivivel a hi-fin, ahogy köll. :) Hát legjobb T21CB album jelenleg részemről. XD Aztán néztünk Vivivel filmet (Hard Candy), ami jó pszichó volt. Nem ijesztős-félelmetes, csak...hát na, aki kíváncsi, megnézni, nem lövök le semmit. ;)

Aztán szerdán is maradt a Vivim, délelőtt lustiztunk, majd megebédeltünk. Utána tartottunk kis testmozgást, azaz én feladtam postán az MA-felvételi elfogadásához eleddig hiányzó diploma igazolás másolatát, majd együtt visszavittünk Szabiékhoz két kölcsönkért szótárt. Aztán otthon tunyultuuunk~ meg zenét hallgattunk, megminden. x3 Este megsütöttük azt a tortilla-akármit, ami Apum vett a Corában (olyan volt, mint egy jó vastag tócsni igazából :)), reszeltünk rá sajtot, felvágottak mellé, és voilá! :D Este megint néztünk filmet, ezúttal a [REC] címűt. Hát huhh, nagyon creepy volt, ajánlom a parázós filmek kedvelőinek! Annyira bejött nekünk, hogy már le is szedtem a második részt.

Sz'al csúcsszuper volt ez az elmúlt két nap~ ♥ ♥ ♥ :D

1 megjegyzés:

  1. Jó választások, a Hard Candy az egyik kedvemcem (Ellen Page rulz), a REC meg állat, bár a második rész már kicsit túl sok, de majdmeglássátok :P

    VálaszTörlés