2010. március 9., kedd

h e l y z e t j e l e n t é s

Pörögnek a dolgok mostanában, az a helyzet, csak én nem annyira még. De felveszem az iramot nemsokára, aztán meglátjuk, mennyire tudom tartani a lépést! xD

A szakdogám íródik, azaz leginkább én írogatom, lassan, de bizonytalanul. Múlt hét előtti héten kész lett olyan három oldal. Előző héten semmi, úgyhogy ideje gatyába ráznom magam, és megírnom legalább azt a pár bekezdést, amit kitűztem magamnak célul még múlt héten (a téma megvan, már csak szavakba kéne önteni), az kitölt egy-másfél oldalacskát. Hogy aztán konkrétan hogyan tovább, egyelőre nem tudom, még csak halovány elképzeléseim vannak - meg egy halom jegyzet az olvasmányban, amikkel hamarosan kiderül, tudok-e kezdeni valamit.

Úgy tűnik, nemsokára lesz hivatalos, színes-szagos, kézbevehető Dark Cherry demólemez, három dallal. Mindenünket beleadtuk meg kihoztuk magunkból a legjobbat meg blabla, szóval olcsó lesz, az biztos, lehet majd venni! :D Kíváncsi vagyok, hogy fog szólni a végleges változat (holnap is megyünk még "símítgatni"). Közben vannak még egyéb (nem Dárkcseris, egyelőre szupertitkos) zenélgetések is. ;)

Ha már Dark Cherry, kezd beindulni a koncertgépezet is, aminek roppantmód örülök, hiszen nincs is jobb annál, mint mások előtt tombolni egy jót, művészetünket bemutatva (elvégre hétről hétre ezen gürcölnénk, vagy mijaszösz :)). A zenekar programja így alakul a közeljövőben:

2010.03.18 - Dark Cherry, Exit Reloaded (Szeged, Fészek Klub)
2010.03.25 - Dark Cherry, Üvöltő Szelek (Szeged, Fészek Klub)
2010.04.03 - Dark Cherry, Quattro-X (Szeged, Fészek Klub)

Mindhárom este 8 órakor kezdődik (10-ig tart egyébként), és ingyenes koncert lesz! Ha jól tudom, mindig mi leszünk az első zenekar, úgyhogy aki Szegeden jár ezen napok valamelyikén, az este 8-ra jöjjön, ha el akar csípni minket (cím: Brüsszeli krt. 22). ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése