2009. november 19., csütörtök

guruguru mawaru whatever.

Na dizájnváltás! A Saturday Night Wrist c. Deftones album borítójából van a kép, amit én jó bénán megbuheráltam, jeee~ xD Mostanában sokat hallgatom őket, nagyon nosztalgikus érzés; legutóbb talán 7-8 éve hallgattam a zenéjüket ennyire tudatosan és folyamatosan. Jól esik, jó hallani a fejlődésüket albumról-albumra, ahogy "sima", enyhén elmebeteg rapmetalból dream-pop elemekkel átszőtt post-numetal (?) lesz.

Tegnap este volt az általam igencsak nagy becsben tartott japán cali≠gari zenekar "szavatossági idejének lejárta" (ők maguk fogalmaztak így xD), és ennek megfelelően egy dramatikus (ámde helyenként roppant szórakoztató :)) visszaszámlálás is indult a hivatalos oldalukon, valamint nem utolsósorban tegnap tartották meg a Tokyo Chikashitsu nevű rendezvényt, ahol rajtuk kívül a Plastic Tree és a Mucc is fellépett. Ez nem valami újféle kezdeményezés volt, hiszen a kilencvenes évek végefele már tartottak azonos címmel rendezvényeket, ugyanezekkel a bandákkal (meg még egy párral). Plusz, Ryuutarou és Tadashi (Plastic Tree) nagy haverja Ao-nak, Tatsurou és Miya (Mucc) pedig cali≠gari roadie-ként kezdte zenei pályáját.

Szóval a lényeg: februárban lesz a cali≠gari utolsó koncertje, mégpedig a Nihon Budoukanban! Csak hogy tovább fájdítsák szívemet, a fanclub tagok a jegy mellé kapnak egy új CD-t. Valószínűleg ez az a bizonyos "11"-es sorszámú album, amiről beszélnek itt-ott (habár nem 11 lesz a címe, hanem valami japán, ami most fejből nem jut eszembe xD).

Hát ennek a bejegyzésnek így most nemtom, mi értelme volt, na mindegy. :)))

Ne igyatok mosatlan malaclevet, mert elkapjátok a háegyenegyet!

2 megjegyzés:

  1. fúúú... klassz lett volna ott lennei. 3 ilyen banda~ *_* ♥
    "Ne igyatok mosatlan malaclevet, mert elkapjátok a háegyenegyet!" >>> PFUUUJJ!! x'DDD

    VálaszTörlés
  2. Utsóóóó??? áááá, ne máááár... (T_T) Februárban???
    És mér kell ezt a szülinapos hónapomra időzíteni??
    "Tatsurou és Miya (Mucc) pedig cali≠gari roadie-ként kezdte zenei pályáját." <<< ezt nem is tudtam. ^^

    VálaszTörlés