2009. május 17., vasárnap

Sündayblog

Nem voltunk formaegyet bámulni, viszont voltunk Andriskaszülinapon, kinn a messzi távolban (tehát 15 percnyi autóútra ;)). Szép a kert, a házikó, van minden, jó kis kuckó. Magunkat is el tudnám képzelni egy ilyen helyen, nyugis zöld kis környék. :) Volt pöri, a kisgyerekek is nagyon pöriztek (na...), mi meg ücsörögtünk és dumcsiztunk meg nevetgéltünk. Jó volt.

Most kellemesen zsibbadt, és meglehetősen jóllakott fáradtságban ülök a gép előtt, és szól az új Marilyn Manson (nem, ez még nem az album, csak a kislemez), satanic girls gone wild - truly fuckin' suicidal, szóval idill. A harmadik dalváltozatban az akusztikus gitár jószólásának megvalósulása igencsak full of win.

Mostanában elalvás előtt szoktam szinte csak könyvet kézbevenni, így rájöttem, hogy az álomtól ittas fejnek olyan Nick Cave regénye, mint a döglött halnak a tengervíz. De! Van helyette a tündéri George Mikes bácsitól a How to be a Brit, ami habkönnyű, egyszerű nyelvezetű, és még vicces is. Szóval most átálltam arra. De majd Mr. Cave is meg lesz olvasva egyszer, az hétszentség! :)

Kellemes további sünday nightot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése