2009. május 28., csütörtök

Kis recenzió, á la Soundofjapan

Na meghallgattam pár dolgot, amiben elmaradásom volt... :)

Dear Bitch – FROM BIxxx SIDE
Az első dal tipikusan gyors, de mégis monumentál Biccselés. Jó, de nem erőltetik meg igazán magukat. A második ilyen jazzesebbre veszi a figurát, hosszú, nem elég figyelemfelkeltő. Az utolsó szám meg eléggé uncsi. Hát, búcsú-single-nek azért valami ütősebbre számítottam volna (bár lehet úgy nehezebben engedtem volna őket el xD), ez így most csak egy gyenge 6/10.

DELUHI – FLASH:B[L]ACK
Még egy ilyen hülye címet! xD A fődal egész pofás, minél többször hallgatom, annál jobban tetszik. Nagyon jó a refrén, a gitárszólók, a zúzások, minden a helyén van. A B-side egy már kiadott dal remixe, és szerintem nem lett valami jó, maradjunk ennyiben. xD Hallgatható, de ennyi. Ez is 6/10, de csak mert lehúzta a remix.

NightingeiL – Nibui oto
Az első dal kellemesen hangulatos/bólogatós, egy elmebeteg gitárszólóval. Tipikus NightingeiL, többször meg kell hallgatni, hogy megragadjon. A második dal már jobban magával sodor, pörgős, fogós. Kedvenc lesz. A címadó a banda eddigi leghosszabb száma, kicsit féltem is, mi lesz belőle. Kellemes kis ballada, tetszik a gitárhangzás, amúgy semmi különleges. Erős kis cucc, 8/10-et kap tőlem.

NightingeiL – Yukunde hashiru
Creepy zongora, suttogás, utána gitárok meg sikoly, mi kell még? xD Aztán persze konszolidálódik a helyzet, de jó kis őrült dal a címadó. Ez is kedvenc lesz. A második szám elég jazzesre sikerült, első ilyen hatású daluk, és egész jól áll nekik (és jó a basszus benne)! A záródalban valami őrületes az a gitáreffekt! xD Szellősebb dal, mégis van benne energia (kicsit Luna Sea-s). Ez a lemez biza 9/10!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése